Bij Barcelona geloven ze erin: "Niets is onmogelijk voor deze ploeg"

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Bij Barcelona geloven ze erin: "Niets is onmogelijk voor deze ploeg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona ging afgelopen vrijdag met de billen bloot in Bilbao. In de heenwedstrijd van de Spaanse Super Cup verloor Barça met 4-0 van Athletic. Over en uit, zo lijkt het dan, maar niet voor de Spaanse landskampioen.

"Wanneer Barcelona speelt, kan alles gebeuren", zo weet coach Luis Enrique. De Catalanen geloven dan ook in een ommekeer. "Het enige waar we aan denken is hoe deze score goed te maken. Het is een fantastische uitdaging voor ons."

Barcelona trekt zich in elk geval op aan enkele resultaten uit het verleden. Zo slaagden ze er, dankzij een hattrick van Messi, nog in om een 3-1 nederlaag in de heenmatch tegen Sevilla om te buigen in 2010. Het werd toen 4-0 in Camp Nou. 

"Niets is onmogelijk voor deze ploeg"

Athletic Bilbao is een echte traditieclub en dat betekent dat de twee teams al talloze keren tegenover elkaar stonden. Bij enkele gelegenheden resulteerde dat in een monsterscore voor Barcelona. De laatste grote overwinning van de blaugrana dateert van het seizoen 2000-2001, toen het 7-0 werd in Camp Nou.

Dat ook de spelers erin geloven, blijkt uit een aantal posts op de sociale media. "Niets is onmogelijk voor deze ploeg. Allen samen voor de remonte op maandag", zo klinkt het bij Iniesta. "90 minuten in Camp Nou, ik geloof erin", zo stuurde Piqué de wereld in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties