Reactie Hasi is scherp voor Anderlecht: "3-0 aan de rust? Dan hadden we onze mond moeten houden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 83 reacties
Hasi is scherp voor Anderlecht: "3-0 aan de rust? Dan hadden we onze mond moeten houden"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi stond erbij en keek ernaar. Meer kon de trainer van RSC Anderlecht eigenlijk niet doen. Vooral de eerste helft van paars-wit was bedroevend zwak. "Ik heb de indruk dat we moeite hebben om mentaal uit de put te geraken."

Cédric De Volder in Oostende 

"De overwinning van KV Oostende is helemaal verdiend", toont Besnik Hasi zich een goede verliezer. "Anderlecht heeft in de eerste helft simpelweg niet meegedaan. Als het 3-0 stond aan de rust? Dan hadden we gewoon onze mond moeten houden."

Het valt Hasi zwaar dat paars-wit niet op de afspraak was. "We gaven het begin van de wedstrijd gewoon cadeau met dat doelpunt. Ik heb de afgelopen dagen alle beelden getoond van de stilstaande fases van Oostende. En dan nog..."

"Bovendien duurde het na de tegendoelpunten lang vooraleer er een reactie kwam", gaat de oefenmeester verder. "Ik heb de indruk dat we moeite hebben om mentaal uit die put te geraken. En dan dat derde doelpunt. Dat was gewoon belachelijk!"

Dat derde doelpunt: belachelijk!

Nochtans had Anderlecht voor hetzelfde geld in de slotfase een punt gestolen. Andy Najar knikte naast en aan de overkant viel meteen de 3-1. "Weet je wat het verschil was vandaag? Najar staat helemaal alleen en mist, terwijl Gohi Bi Cyriac een mannetje bij zich heeft en scoort."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties