Reactie Depoitre scoorde na een lelijke elleboogstoot: "Gelukkig zag ik de goal nog staan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Depoitre scoorde na een lelijke elleboogstoot: "Gelukkig zag ik de goal nog staan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre maakte het verschil voor AA Gent tegen STVV, maar beleefde niet altijd even veel plezier aan zijn wedstrijd. Hij kreeg een stevige elleboogstoot van Erichot op zijn wenkbrauw. Iets wat hem de volledige match parten speelde.

Sander De Graeve in Gent

"Ik sprong en kreeg een klap van de verdediger. Het bloed stroomde eruit, dus moest ik het laten verzorgen. De dokter twijfelde zelfs om het te nieten, maar uiteindelijk volstond dichtplakken", aldus Depoitre. "Ik had er wel wat last van in de wedstrijd, mijn ene oog zat wat dicht."

Vooral een mooie actie van Asare

Toch kon hij de bal tegen de netten duwen na een assist van Asare. "Ik zag de goal gelukkig nog staan, ja (lacht). Het was vooral een heel mooie actie en een goeie infiltratie van Asare. Het was niet de moeilijkste goal uit mijn carrière, maar je moet hem nog steeds afwerken hé."

Daarna kwamen er nog enkele kansjes voor de spits, maar scoren lukte niet meer. "Het is niet makkelijk om af te werken aan de eerste paal." De spits duikt er nochtans vaak naartoe. "Er is minder tijd voor de keeper, maar ook voor de spits. We hadden vooral nog die 2-0 moeten maken."

"Ook het spelpeil moet nog naar omhoog. Dit was geen supermatch, hé. Maar we hebben gedaan wat we moesten doen." Tot slot uitte hij zich ook tevreden over de zege van Oostende tegen Anderlecht. "Heel leuk voor m'n ex-ploegmaats en die club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties