Reactie Vanderhaeghe wil niet zweven: "Uitspraken komen altijd als een boemerang terug"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Vanderhaeghe wil niet zweven: "Uitspraken komen altijd als een boemerang terug"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yves Vanderhaeghe zorgde vorig seizoen voor een huzarenstukje door KV Kortrijk naar PO1 te loodsen. De weg is natuurlijk nog lang, maar de oefenmeester laat ook KV Oostende swingen. Al blijft hij naar de buitenwereld toe met de voetjes op de grond.

Cédric De Volder in Oostende

"Ik wil niet gezegd hebben dat we voor een PO1-plaats zullen strijden", aldus Yves Vanderhaeghe. "We moeten ook na zo'n overwinning heel voorzichtig zijn in onze uitspraken. Zo'n zaken komen later altijd als een boemerang terug."

"Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het een prachtige overwinning was", gaat de coach van KVO verder. "Anderlecht staat dan wel nog niet op het punt, maar het blijft een lastige tegenstander met heel wat individuele kwaliteiten."

Die efficiëntie, hé. We moeten altijd tot het einde wachten om zeker te zijn

Bovendien zijn the Kustboys ook een aardige thuisreputatie aan het opbouwen. Negen op negen tegen KV Mechelen, KVC Westerlo én Anderlecht. "Maar die efficiëntie, hé. We moeten altijd tot het einde wachten om zeker te zijn."

Fans Anderlecht eren Vanderhaeghe

Leuk detail: de fans van paars-wit scandeerden na afloop de naam van hun voormalige middenvelder. "En dat doet heel veel deugd", besluit Vanderhaeghe. "Ik wil die mensen dan ook bedanken. Ik had een prachtige tijd in Anderlecht en voel me er nog steeds enorm gewaardeerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties