Old Trafford boezemt MPH geen angst in: "Club gaat zich niet aanpassen omdat we in Manchester voetballen"

Old Trafford boezemt MPH geen angst in: "Club gaat zich niet aanpassen omdat we in Manchester voetballen"
Foto: © Photonews

Club Brugge begint vandaag allesbehalve als favoriet aan de laatste voorronde van de Champions League tegen Manchester United. Michel Preud'homme beseft echter maar al te goed dat voetbal niet op papier gespeeld wordt. "In sport heeft iedereen altijd een kans."

Cédric De Volder in Manchester

Het verwondert dan ook niet dat Manchester United eigenlijk geen geheimen meer heeft voor Michel Preud'homme. "Je maakt nu eenmaal een analyse om de sterke én vooral de zwakke punten van een tegenstander te vinden."

"In sport heeft iedereen een kans", gaat Preud'homme verder. "Bovendien vind ik het belangrijk om ons eigen spel te blijven spelen. Club Brugge past zich niet aan omdat we in Manchester komen voetballen."

Is Engeland niet het land waar de kleintjes regelmatig eens winnen van de groten?

In de vorige kwalificatieronde (tegen Panathinaikos, nvdr.) was de druk enorm. "Maar dat is nu minder het geval. We hebben ons doel bereikt: tot het einde van het kalenderjaar Europees voetbal spelen. Maar iedereen wil liever het Kampioenenbal in."

"Bovendien weten we na vorig seizoen wat het is om onder druk te voetballen en te presteren", besluit de Luikenaar. "En is Engeland niet het land waar de kleintjes regelmatig eens winnen van de groten?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties