Reactie Preud'homme: "Voor sommige spelers was dit een les in nederigheid"

Preud'homme: "Voor sommige spelers was dit een les in nederigheid"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor vanavond met 3-1 van Manchester United. De West-Vlamingen hadden lange tijd uitzicht op een uitstekende uitgangspositie, maar in de slotminuten knikte uitgerekend Marouane Fellaini die pijnlijke derde treffer tegen de touwen.

Cédric De Volder in Manchester

"Marouane Fellaini is nog steeds mijn vriend", kan er bij Michel Preud'homme zelfs al meteen een grapje af. "We kennen zijn kwaliteiten, hé. En het is moeilijk om iedereen te dekken als je een centrale verdediger (rode kaart van Brandon Mechele, nvdr.) mist."

De Luikenaar heeft dan ook geen moeite om de suprematie van the Red Devils toe te geven. "En eigenlijk mag je ze nog allemaal dekken. Dan nog komt de individuele klasse bovendrijven. Kijk naar Memphis Depay. Eén tegen één: dan weet je op voorhand dat het moeilijk zal worden."

Nochtans begon het blauw-zwarte legioen na de vroege opener van Victor Vazquez te dromen. "Dat laatste tegendoelpunt is heel slecht voor het vertrouwen én voor ons kansen. Ik had gehoopt om die 2-1 vast te houden. Je kan in eigen huis altijd met 1-0 winnen, hé."

Die 2-1... Je kan in eigen huis altijd met 1-0 winnen

"Ik heb van mijn spelers goede zaken gezien", besluit Preud'homme. "Maar voor sommige jongens was dit een les in nederigheid ten opzichte van de kwaliteit van de Premier League. Maar ook vandaag hebben we van deze Europese wedstrijd geleerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties