Wilmots haalt mogelijk Cavanda en een Buffalo bij de Rode Duivels

Timothy Collard
Timothy Collard
| 111 reacties
Wilmots haalt mogelijk Cavanda en een Buffalo bij de Rode Duivels
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdag maakt Marc Wilmots zijn selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Bosnië en Cyprus bekend. Mogelijk pakt de bondscoach uit met enkele verrassingen, waaronder een speler van landskampioen AA Gent.

Wilmots moet door de blessure van Thomas Meunier en de fratsen van Anthony Vanden Borre op zoek naar een andere back-up voor Toby Alderweireld, eerste keus op de rechtsachter.

“We volgen 33 à 35 spelers”, liet Wilmots zich in een gesprek met La Dernière Heure ontvallen. “We blijven De Laet volgen en ook Luis Cavanda, die bij Besiktas al goede wedstrijden speelde.”

Ciman en Sels op de radar

Maar ook Ciman blijft een mogelijkheid voor de bondscoach. “Lolo is op en top prof. Hij kan op de vier posities achterin uit de voeten. Bij Montreal speelde hij zelfs al als linksachter.”

Tot slot is Matz Sels één van de mogelijke verrassingen. De doelman van KAA Gent zit in de ruime voorselectie van Wilmots, maar het is lang niet zeker of hij de definitieve selectie haalt. Met Jean-François Gillet én Koen Casteels is de concurrentie bovendien niet mals.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties