Britse pers verrast: "Er zit nog leven in de confrontatie: Club Brugge maakt kans tegen United"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Britse pers verrast: "Er zit nog leven in de confrontatie: Club Brugge maakt kans tegen United"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moet woensdagavond vol aan de bak tegen Manchester United wil het zich alsnog plaatsen voor de poulefase van de Champions League. De gokkantoren geven blauw-zwart weinig kans, maar in Engeland zijn ze op hun hoede voor de Bruggelingen.

Door Timothy Collard

“Het uitdoelpunt dat Club Brugge wist te scoren kan straks van doorslaggevend belang zijn. Iedereen gaat ervan uit dat Manchester United zonder problemen zal doorstoten naar de poules van de Champions League, maar dat weet ik nog zo niet", zo zegt Chris Beattie van TribalFootball.com ons.

Een vroege goal is eigenlijk alles wat blauw-zwart nodig heeft, meent Beattie. “Als Club er nog eens in slaagt om een vroeg doelpunt te scoren, zo voor de eigen supporters, dan kan de wedstrijd wel eens op zijn kop worden gezet.”

"United is nog niet getest geweest"

“Club Brugge mag alleszins in zijn kansen geloven. United is dit seizoen nog niet écht getest geweest. Zelfs vorige dinsdag, na die vroege achterstand tegen Club Brugge, heeft het niet écht moeten zwoegen en zweten. De aansluitingstreffer kwam namelijk al snel.”

“Maar hoe gaat United reageren als het buitenshuis onder druk komt te staan? De ploeg van van Gaal overtuigde niet tegen Aston Villa en Newcastle United. Er zit dus écht wel nog leven in deze confrontatie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties