Preud'homme heeft het over mirakels: "Maar we mogen niet blind zijn voor de situatie"

Preud'homme heeft het over mirakels: "Maar we mogen niet blind zijn voor de situatie"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moet vanavond een 3-1-nederlaag uit de heenwedstrijd goedmaken tegen Manchester United. De teerling is eigenlijk al geworpen, maar Michel Preud'homme spreekt die woorden niet uit. "Het is en blijft sport."

Cédric De Volder in Brugge 

"Geloof je in mirakels, Michel?" Het was de eerste vraag die Michel Preud'homme kreeg toegeworpen in de aanloop naar de terugwedstrijd tussen Club Brugge en Manchester United. De Luikenaar danste er alvast lekker omheen. 

"Nu en dan gebeurt er eens zo'n mirakel. Maar we mogen natuurlijk niet blind zijn voor de situatie. We moeten twee doelpunten goed maken, we spelen tegen Manchester United en we kampen nog steeds met een pak afwezigen."

Toch wil de Luikenaar de handdoek niet op voorhand werpen. "We moeten geloven én proberen. Het is en blijft sport. Al zal alles perfect moeten lopen om een kleine kans te maken. Daar ben ik heel eerlijk in."

Op Old Trafford speelde blauw-zwart zonder vrees, maar was er ene Memphis Depay die roet in het eten kwam strooien. Heeft Preud'homme een plannetje klaar om de Nederlander aan banden te leggen? 

Alles zal perfect moeten lopen om een kleine kans te maken

"Dat plan werkte in de heenwedstrijd alleszins niet", besluit Preud'homme. "Al hebben we hem later wel uit de wedstrijd gehouden. Een vergelijking met de dubbele confrontatie met Panathinaikos? Met alle respect, maar United is een ander niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties