MPH verkiest Bolat boven Bruzzese: test voor topper tegen Standard!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
MPH verkiest Bolat boven Bruzzese: test voor topper tegen Standard!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme heeft vanavond voor een verrassing gezorgd in zijn basisopstelling. Sinan Bolat debuteert namelijk tussen de blauw-zwarte palen. En dat is wel degelijk een indicatie voor de wedstrijd van zondag.

Cédric De Volder in Brugge

Sébastien Bruzzese stond de voorbije weken tussen de palen bij Club Brugge, maar de doelman werd in het tussenseizoen weggeplukt bij Zulte Waregem met één bedoeling: de doublure worden van Mathew Ryan. 

De Australiër verkaste ondertussen richting Valenciaanse zon en Sinan Bolat - ingehaald als vervanger van Ryan - had niet alleen een gebrek aan ritme, maar ook meteen een spierscheurtje in de dij. 

Normaliter zou het voormalige sluitstuk van Standard eerst enkele wedstrijden moeten proeven bij de beloften, maar door het drukke speelschema van blauw-zwart én de interlandbreak mag hij meteen bij de grote jongens opdraven.

Ook zondag tussen palen?

En dat is ook meteen een indicatie naar zondag toe. Ook Preud'homme weet dat Bolat, in tegenstelling tot Bruzzese, een puntenpakker is. En dat kan blauw-zwart gebruiken tegen... de Rouches!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties