Dan toch nog: Zenit doet water bij de wijn in dossier-Witsel

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Dan toch nog: Zenit doet water bij de wijn in dossier-Witsel
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije weken hield Zenit Sint-Petersburg het been stijf in het dossier-Axel Witsel, maar nu zou de Russische topclub toch water bij de wijn doen. En zo is een verhuis aan het einde van de transferperiode tóch nog mogelijk voor de Rode Duivel.

Zenit wimpelde de voorbije weken en maanden AC Milan, Valencia en Juventus af. De Russen wilden de 40 miljoen euro die ze in 2012 aan Benfica betaalden graag terugverdienen, maar geïnteresseerde clubs wilden lang niet zover gaan voor Witsel.

Nu zou Zenit zijn vraagprijs toch laten zakken, melden diverse media. De Russen zouden minstens 25 miljoen euro willen vangen voor onze landgenoot, die nog onder contract ligt tot de zomer van 2017 en niet happig is om zijn contract te verlengen.

Huren met optie tot aankoop

En volgens Sky Sport Italia klinkt dat als muziek in de oren van Juventus, dat zijn interesse nu zal hernieuwen. De Oude Dame zou Witsel willen huren met optie tot aankoop, zodat het de transferkosten kan spreiden over twee jaar. Nu nog afwachten of Zenit daaraan wil meewerken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties