Chelsea lijdt al tweede verlies, Tottenham nog steeds op zoek naar zege

Chelsea lijdt al tweede verlies, Tottenham nog steeds op zoek naar zege
Foto: © Photonews

Chelsea heeft na vier speeldagen al zijn tweede verlies geleden. De ploeg van Eden Hazard en Thibaut Courtois ging met 1-2 de boot in thuis tegen Crystal Palace. José Mourinho krijgt de trein niet echt op de rails.

Nochtans leek het duel op een gelijkspel af te stevenen nadat Falcao de openingstreffer van Sako ongedaan maakte. Maar twee minuten voor tijd bezorgde Joel Ward de Londenaren een koude douche. Chelsea staat pas dertiende met vier punten.

Leider Manchester City won wel, met 2-0 van Watford. Na de eerste helft stond de beginscore nog steeds op het bord, maar na rust was het Raheem Sterling die al snel de score opende. Fernandinho verdubbelde nog voor het uur en daarmee was het spel gespeeld.

Mignolet en Benteke krijgen slaag

Liverpool kreeg dan weer een pak rammel van van West Ham. Simon Mignolet moest zich drie keer omdraaien na treffers van Lanzini, Noble en Sakho. Coutinho en Noble moesten met rood naar de kleedkamer en dus eindigde het duel op tien tegen tien.

Bij Liverpool stond Benteke negentig minuten op het veld, maar deze keer maakte hij geen al te grootse indruk.

Tottenham kan niet winnen

Tottenham, waar Moussa Dembele geblesseerd uitviel (lees hier),  blijft op zoek naar zichzelf. De Londense club kwam thuis tegen Everton niet tot scoren, en ook Lukaku, Mirallas en co konden de netten niet bol zetten. The Spurs tellen na drie draws en één nederlaag 3 op 9, Everton blijft achter met vijf punten.

Overige uitslagen: 

AFC Bournemouth - Leicester City 1-1

Stoke City-West Brom 0-1

Aston Villa-Sunderland 2-2

Newcastle-Arsenal 0-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties