Espanyol afgeslacht in grote Ronaldo-show

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Espanyol afgeslacht in grote Ronaldo-show
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie zich zorgen maakte over Cristiano Ronaldo, werd in de wedstrijd tegen Espanyol helemaal gerustgesteld. De Portugees had dit seizoen nog niet gescoord, maar maakte dat helemaal goed: hij legde er liefst vijf in het mandje!

In de vorige competitiewedstrijd tegen Real Betis scoorde Real Madrid al vijf keer, maar opvallend genoeg trof Ronaldo toen geen enkele keer raak. Het was James Rodriguez, die enige tijd out is met een blessure, die toen de grote man was.

Na amper een kwart wedstrijd bestond er al geen twijfel meer over wie tegen Espanyol de man van de match zou worden. Op dat moment had Cristiano Ronaldo immers al drie doelpunten achter zijn naam, waarvan één penaltygoal.

Vijf goals, één assist

De Portugees gunde na die hattrick ook nog een van zijn ploegmaats een treffer. Karim Benzema nam zijn assist dankbaar in ontvangst: 0-4 na nog geen halfuur voetballen. 

Een monsterzege in de maak dus, al deed Real daarna iets rustiger aan. Dat Cristiano er nooit genoeg van krijgt, is intussen genoegzaam bekend en na de pauze deed hij er dus nog twee rozen bij. 

Met zijn vijf doelpunten zette CR7 ook een nieuw record achter zijn naam. De Portugees is nu topschutter aller tijden voor Real Madrid in La Liga. Hij verstoot daarmee Raúl van de troon. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties