Kums optimistisch: "Tegenstander vrezen is nooit een goed idee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Kums optimistisch: "Tegenstander vrezen is nooit een goed idee"
Foto: © photonews

Net als Hein Vanhaezebrouck kijkt ook Sven Kums reikhalzend uit naar de clash in de Champions League van morgenavond tegen Lyon. Net als zijn coach blikt hij met enig zelfvertrouwen vooruit.

Sander De Graeve in Gent

"Thuis moeten we proberen punten pakken", zet Kums het discours van zijn coach verder. "Lyon kennen we goed, we hebben echt veel beelden gezien. Of ik ze vrees? We moeten vooral zorgen dat we ons niveau halen. Daarna zien we wel wat het geeft."

"Een tegenstander vrezen is nooit een goed idee." Ook het gebrek aan ervaring vormt volgens de Gentse captain geen probleem. "Iedereen heeft gewoon zin om te spelen en om zich te tonen. De ervaring in Play-Off 1 kan ons misschien wel helpen, daar zijn alle matchen topwedstrijden."

Dit is echt een ander niveau dan de Europa League

Kums speelde ooit al Europa League met Zulte Waregem. "Dit tornooi is het hoogste wat je kan spelen, een niveau hoger toch dan de Europa League. Het zal ook sneller gaan. Ja dit is toch een andere categorie", aldus Kums die net als zijn ploegmaats staat te popelen.

"We willen al weken beginnen aan de Champions League, iedereen is echt gemotiveerd en we gaan alles geven. Dit is zeker een boost voor ons. Ook wij geloven erin. We zitten vol vertrouwen dat we er het maximum kunnen uithalen. We gaan niet gewoon deelnemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties