Gent-verdediging warmt zich op voor Hulk: "Ervoor zorgen dat hij een baaldag heeft"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Gent-verdediging warmt zich op voor Hulk: "Ervoor zorgen dat hij een baaldag heeft"
Foto: © SC

AA Gent kende verdedigend tegen Waasland-Beveren toch niet de gemakkelijkste avond, maar wat hen dinsdag in de Champions League tegen Zenit te wachten staat, is nog van een ander kaliber. Hulk maakt immers indruk.

Door Sander De Graeve

Toch wil de Matz Sels niet te veel focussen op de Braziliaan: "Zenit hangt ook niet af van één speler, hé. We mogen die andere goeie spelers niet vergeten. Je hebt ook Witsel en enkele sterke Russische spelers nog", aldus de Gentse doelman. 

Stefan Mitrovic heeft geen schrik. "Als je met schrik, of twijfel de match in gaat, krijg je alleen maar problemen. Bovendien speelde ik voor het WK al een oefenmatch tegen hem. We verloren met 1-0", maar Mitrovic kent de spits dus al een beetje.

Met Laurent hebben we onze eigen Hulk

Lasse Nielsen gaf aan dat hij zijn doel al kent. "Op een goeie dag lukt hem alles, zeg je? Dan moeten we er gewoon voor zorgen dat hij een echte baaldag heeft", aldus de Deense verdediger. "Bovendien hebben wij met Laurent onze eigen Hulk."

Wat alvast wel indruk maakte, was de goal die Hulk gisteravond maakte. Zowel Sels, Nielsen als Depoitre trokken grote ogen toen de raket van de Braziliaan de netten bijna aan flarden reet. We geven die goal hieronder nog even mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties