Louwagie geeft toe: "Daarom wordt de match tegen Zenit speciaal voor mij"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Louwagie geeft toe: "Daarom wordt de match tegen Zenit speciaal voor mij"
Foto: © photonews

KAA Gent hoopt dinsdagavond op het veld van Zenit Sint-Petersburg te verrassen, en als het even kan een puntje te sprokkelen. Voor manager Michel Louwagie wordt het alvast een speciale wedstrijd.

“Voor mij persoonlijk wordt dit een speciale wedstrijd, ja. In 2007 heb ik de transfer van Nicolas Lombaerts van Gent naar Zenit geregeld en ondertussen is hij daar toch al acht jaar een basisspeler, hé.”

“Ik verbleef toen in hetzelfde hotel als waar we nu zullen verblijven. Ik kan dus wel zeggen dat er enkele elementen zijn in dit verhaal die mij prikkelen”, kon er een lachje van af bij Louwagie.

"In 2007 nog het kleine clubje, nu spelen we gewoon tegen Zenit"

Michel Louwagie

“We zijn ook heel erg trots… In 2007 waren wij nog het kleine clubje dat een speler kon verkopen aan een grote ploeg als Zenit. En nu… Nu spelen we gewoon tegen die ploeg op het Europese toneel. Dat is heel mooi.”

En wat denkt de manager van de Buffalo’s tot slot van de wedstrijd zelf? “Als we ons niveau van tegen Olympique Lyon kunnen halen, dan zit er in Rusland misschien ook wel een puntje in voor ons.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties