Milicevic over Depoitre vs. Hulk: "Laurent verdient het om Europees in de kijker te staan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Milicevic over Depoitre vs. Hulk: "Laurent verdient het om Europees in de kijker te staan"
Foto: © photonews

Milicevic en Vanhaezebrouck werden bij Gent snel voorop gestuurd om op tijd te komen voor de persconferentie. De Zwitserse middenvelder kreeg uiteraard vragen over de vlucht, maar ook over de spitsen van Gent en Zenit. Depoitre vs. Hulk.

Sander De Graeve in St. Petersburg

"Ik hoop dat iedereen fit is na deze lange vlucht", opende Milicevic.  "Vandaag nog de laatste training en dan morgen the big game. We weten allemaal dat het heel moeilijk zal zijn om hier punten te halen, maar na de wedstrijd tegen Lyon hebben we veel motivatie en vertrouwen getankt."

Of hij zelf moe is? "Ik wil wel gaan slapen in het hotel straks, maar ik voel me niet extra vermoeid. Ik ben fit, ik voel me goed en ik wil trainen binnen enkele minuten", aldus Milicevic gedecideerd.

In de (social) media werd de Braziliaanse sterspeler van Zenit, Hulk, al veelvuldig vergeleken met Laurent Depoitre. Terecht, Danijel? "Hulk is inderdaad wereldklasse en wij spelen ook met een sterke diepe spits."

"Laurent kan de hele verdediging aan het werk zetten met zijn lichaam. Hij verdient het echt dat de Europese media hem gaan leren kennen. Tegen Lyon was hij ook heel erg sterk", liet de Zwitser niet na om met lof te gooien.

Hulk en tien anderen?

Zenit is niet zomaar Hulk en tien anderen. "We hebben de wedstrijd van Zenit natuurlijk geanalyseerd en we kennen hun sterke punten en de individuele kwaliteiten van de spelers." Ook de defensie is niet te versmaden.

"We weten dat ze defensief goed zijn, we moeten offensief oplossingen zoeken, maar als iedereen de taken van de coach goed opvolgt, gaan we het goed doen morgen. We kennen Hein, hij bereidt alles tot in de puntjes voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties