Goreux terug naar Standard? Ferrera heeft geen haast

Caroline Tonnelier
| 5 reacties
Goreux terug naar Standard? Ferrera heeft geen haast
Foto: © SC

Réginal Goreux zit momenteel zonder club, maar traint wel mee met Standard. Soms is hij aan het werk te zien bij de A-kern, maar van een contract is voorlopig nog geen sprake.

Door Jordan Horwood in Luik

Sinds midden augustus traint Goreux mee bij de beloften van Standard. Het was nog maar de vraag hoe lang hij in Luik zou blijven, maar voorlopig is hij er nog altijd. Wat de toekomst zal brengen, is nog niet helemaal duidelijk. 

Ik heb Goreux nog niet genoeg aan het werk gezien 

Yannick Ferrera

Af en toe traint Goreux mee met de groep van Yannick Ferrera, die vrijdag wat toelichting gaf. "Dat gebeurt slechts sporadisch. Ik roep hem op als ik spelers van bij de beloften opvis omdat we niet aan het vereiste aantal komen. Ik heb hem nog niet genoeg aan het werk gezien. Binnen enkele weken zal er een beslissing genomen worden in overleg met alle betrokkenen."

Op de rechterflank kan Goreux zowel in de verdediging als op het middenveld zijn steentje bijdragen. De tegenvallende prestaties van Milec zouden hun invloed kunnen hebben op de beslissing van Standard. Bovendien kan Régi erg belangrijk zijn voor de kleedkamer. Hij zou opnieuw de leider kunnen worden die hij vroeger al was, in een groep waar een figuur als de zijne broodnodig is. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties