Dit is ons team van de week

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Dit is ons team van de week
Foto: © SC

Deze week kregen we de ontmanteling van Club Brugge door AA Gent en de drie gemiste strafschoppen van Anderlecht te zien. Voldoende stof voor het team van de week dus.

Doel

Achterin tussen de palen kiezen we voor de enige optie die mogelijk was. Jean-François Gillet pakte een record door drie strafschoppen in één wedstrijd te stoppen. Dat het tegen Anderlecht was, maakt in dit geval niet uit.

Verdediging

In de defensie vinden we de eerste twee Gentenaars. Stefan Mitrovic en Thomas Foket stonden als een huis achterin. Mitrovic hield Izquierdo van een haast gemaakte goal en Foket zette Depoitre op weg naar de 4-0.

Kabasele was bij Genk geweldig in vorm en maakte ook één van de drie goals tegen Standard. Verder zette ook Lukaku zijn selectie bij de Rode Duivels kracht bij.

Middenveld

Op het middenveld was Sven Kums alomtegenwoordig bij AA Gent. De middenvelder scoorde voor het eerst in zijn carrière drie goals. Ook Milosevic was opnieuw aan het feest, hij maakte alweer een pareltje voor Waasland-Beveren.

Bailey verzette de bakens voor Racing Genk en tekende voor twee assists. Bij Charleroi kwamen de ideetjes dan weer van Enes Saglik.

Aanval

Aan Laurent Depoitre was helemaal niks te doen gisterenmiddag. Timmy Simons is nog steeds op zoek naar een plan om de spits af te stoppen. Tomislav Kis toonde bij Kortrijk dat Walem op hem wél kan rekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties