"Had me mijn komst naar Antwerp inderdaad helemaal anders voorgesteld"

Caroline Tonnelier
| 19 reacties
"Had me mijn komst naar Antwerp inderdaad helemaal anders voorgesteld"
Foto: © SC

Antwerp bleef op het veld van Seraing steken op een scoreloos gelijkspel. Tegen Virton wil The Great Old uiteraard terug aanknopen met de overwinning. Adesanya blikt vooruit en heeft het ook over zijn eigen situatie.

"Natuurlijk hoopte ik om het verschil te maken in mijn invalbeurt tegen Seraing. Het stond nog 0-0 en het was mooi geweest als we nog gewonnen hadden. Het was niet evident meer om het blok van Seraing te deblokkeren", zo vertelde hij aan Voetbalkrant.com.

De aanvaller, die uitgeleend wordt door KV Mechelen, kwam nog niet verder dan twee invalbeurten. "Ik had me inderdaad mijn komst naar Antwerp helemaal anders voorgesteld. Het klopt dat ik nog weinig gespeeld heb en dat is toch ontgoochelend."

"Hard blijven werken om meer kansen te krijgen - Jason Adesanya"

Blijven werken is de boodschap. "Ik hoop dat er snel verandering in komt en verder blijf ik hard werken om meer kansen te krijgen. Natuurlijk hoop ik dus ook tegen Virton in te vallen. Maar dat zal afhangen van de trainer en de wedstrijdomstandigheden."

Wat verwacht hij van de wedstrijd tegen Virton? "We moeten er weer volop voor gaan, want na de mindere wedstrijd tegen Seraing en ook het puntenverlies hebben we toch iets recht te zetten voor onze supporters. Virton is een goede en stevige ploeg, dus het zal opnieuw niet makkelijk worden, maar we moeten er alles aan doen om die wedstrijd te winnen."

De grootste concurrenten: Lommel, Eupen en Cercle

"Tot nog toe is er geen ploeg tegen wie we hebben gespeeld, waar ik onder de indruk van was. Van de ploegen aan de top hebben we enkel tegen Tubeke gespeeld en we wonnen vrij "makkelijk" met 4-0. Tegen Lommel, Eupen en Cercle ben ik toch benieuwd wat we gaan doen, want hen zie ik als de grootste concurrenten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties