Reactie Hairemans windt er geen doekjes om: "Thuis tegen Virton moet Antwerp altijd winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Hairemans windt er geen doekjes om: "Thuis tegen Virton moet Antwerp altijd winnen"
Foto: © SC

Opvallende verschijning op het wedstrijdblad bij Antwerp FC gisteren: Geoffry Hairemans. De middenvelder lag in de lappenmand, maar was opeens fit geraakt voor de partij tegen Excelsior Virton.

Cédric De Volder in Antwerpen

"Maar een wonderbaarlijke genezing was het niet", lacht Geoffry Hairemans. "Ik kampte met een lichte contractuur en was normaal gezien nog enkele dagen buiten strijd. Maar op training ging het opeens enorm goed."

David Gevaert besloot om de voormalige speler van onder meer De Graafschap en Lierse SK niet vanaf minuut één te brengen, maar greep na de pauze meteen in. "Het wedstrijdverloop heeft voor die beslissing gezorgd."

Die leidersplaats zat wel in ons achterhoofd

Geoffry Hairemans

Logisch: Antwerp was voor rust enorm zwak, maar na de koffie kwam er - mede door de inbreng van Hairemans - schwung in het elftal. "Dan is het enorm jammer dat we punten laten liggen. Eerlijk? Tegen Virton moet er thuis altijd gewonnen worden."

"Ergens zat die leidersplaats wel in ons achterhoofd", geeft een eerlijke Hairemans toe. "Al wil ik niet zeggen dat de druk nu al te groot is. Trouwens, druk is normaal voor Antwerp. Als je ziet welke namen er in het tussenseizoen zijn gehaald."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties