Eindelijk nog eens een derby aan Den Dreef

Eindelijk nog eens een derby aan Den Dreef
Foto: © SC

Eindelijk nog eens een derby in Leuven. Want Tienen komt op bezoek ... Weliswaar bij de vrouwen, maar toch: een derby op het hoogste niveau en op het scherpst van de snee.

Beide teams hebben namelijk punten nodig om terug wat op te schuiven in de stand. En wat is er dan beter dan nog eens een goede, ouderwetse derby aan Den Dreef. Het is al lang geleden dat er nog eens een derby op het programma stond in Leuven, dus dit is hét moment.

Mits een filmpje - starring ook enkele mannen van OH Leuven - kondigen ze de derby groots aan via youtube:

Om het af te maken is er een optreden van Frere Sourire, gratis inkom én gratis vaten. Den Dreef zal dus kolken tegen Tienen, zoveel is duidelijk.

De bezoeksters kampen dan weer met een echte blessuregolf. Karlijn Lycke (mediale band gescheurd), Adeline Medard (blessure aan de heup), Lorène Martin (ontsteking aan de knieholte) en Kristien Elsen (gewrichtsbanden van de enkel gescheurd) zijn allen voor een tijdje buiten strijd. 

We wensen hen alvast allen veel beterschap. Zeker voor Elsen en Lycke - beiden zwaar geblesseerd en beiden ook ex-OHL - is het een zware klap. Zij zullen niet in actie komen tegen hun ex-ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties