Twee vraagtekens bij Racing Genk

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Twee vraagtekens bij Racing Genk
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk gaat zaterdagavond op bezoek bij Waasland-Beveren. Voor die partij moet Peter Maes nog enkele knopen doorhakken.

Robby Morren in Genk

Julien Gorius is sneller hersteld dan aanvankelijk werd gedacht. De vraag is of hij aan de aftrap zal komen. "Ik zal met Julien nog een gesprek voeren. Ik weet wat ik gezien heb, nu moet ik weten hoe hij zich voelt", aldus de coach.

De Fransman voelt zich opperbest en dus is de kans  groot dat hij zal starten. "Ik heb met de ploeg getraind. Ik ben nog niet 100% maar er is wel een positieve evolutie. We hebben goed gewerkt want ik ben een week vroeger hersteld dan werd vooropgesteld", klinkt het bij Gorius.

"Ik heb 3 weken niet gespeeld en heb dus een conditionele achterstand, maar ik heb de trainingen aan 100% meegedaan en ik ben beschikbaar voor de coach. Hij beslist, maar ik heb een heel goed gevoel. Als ik speel, zal ik alles geven."

De rechterflank is bij Waasland-Beveren goed gestoffeerd

Een tweede vraagteken op het bord staat voorlopig nog op de linksbackpositie. Hamalainen vecht zijn schorsing aan, maar zelfs indien hij niet wordt geschorst kan hij mogelijk niet aantreden. "Hij is een twijfelgeval. Hij heeft op training dinsdag een dikke knie opgelopen", reageert Maes.

Het goede nieuws is dat Tshimanga opnieuw terugkeert uit blessure. "Normaal gezien moet hij kunnen spelen, maar een training is nog altijd iets anders dan een wedstrijd. De rechterflank is bij Waasland-Beveren heel goed gestoffeerd qua snelheid. Het zal in ieder geval een goede Tshimanga moeten zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties