Machtsstrijd Mourinho vs Hazard: Eden heeft de beste troeven

Machtsstrijd Mourinho vs Hazard: Eden heeft de beste troeven
Foto: © photonews

Wie gaat er het eerst weg zijn bij Chelsea? Mourinho of Hazard? De relatie tussen de twee lijkt serieuze breuken te vertonen. Op weg naar een machtsstrijd op Stamford Bridge of kiest Hazard voor de makkelijke uitweg?

Indien Hazard, vorig seizoen de beste speler van de Premier League, nog lang op de bank zal moeten beginnen, gaat het er stuiven in Londen. Niet dat Hazard zware uitspraken zal doen of op tafel zal beginnen kloppen. Niet de aard van het beestje...

Maar de ploegen die al lange tijd op hem zitten te azen - PSG op kop - zouden wel eens hun kans kunnen krijgen.  Er wordt zelfs al gewag gemaakt van Real Madrid. Hazard heeft genoeg ploegen waar hij uit kan kiezen en een vernedering zoals Mourinho hem zaterdag aansmeerde, daar kan hij niet om lachen.

Maar of het zover komt, valt af te wachten. Als de volledige spelersgroep - die nu al aan het morren is geslagen - begint te muiten, zou het wel eens kunnen dat het rijk van Mourinho over is. Afwachten wat de Champions League gaat geven. Eden heeft sowieso de beste troeven in de matchsstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties