Reactie Foket na ongelooflijke goal: "De wereld stond even stil"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Foket na ongelooflijke goal: "De wereld stond even stil"
Foto: © photonews

AA Gent verloor in Valencia, maar mag met opgeheven hoofd terug naar België. Zeker ene Thomas Foket. Zijn goal gaat wellicht de wereld rond, wat een knal van de rechtsback met zijn linker.

Sander De Graeve, Manuel Gonzalez en Richard De Meyer in Valencia

"Dat het rond gaat in Europa? Ja, ik scoor niet veel hé", aldus een ontwapenende Foket na de wedstrijd. Het was een goal om opnieuw én opnieuw te zien. "Wat ik dacht toen hij binnen ging? Ik denk niet meer na op dat moment."

"Ik ben zelfs per ongeluk de supporters voorbijgelopen, dat hebben ze me nog achteraf gezegd. Op zo'n moment staat de wereld even stil." Nadenken bij het schot deed hij ook niet. "Het is beter als ik met links schiet, dan denk ik tenminste niet na."

"Dat is nog altijd de enige manier waarop ik kan scoren. Je moet mij niet te veel alleen op de keeper laten afgaan (lacht)." De goal maakte zijn wedstrijd niet, die was allround sterk. "In het begin was er wel wat stress, want ik had me voorbereid op Piatti."

Zijn vervanger, Santi Mina, ging met zijn omhaal onder de bal door bij de goal van Foket. "Ze hebben mij dat erna gezegd, ik schrok gewoon dat die bal ineens perfect viel om te schieten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties