Reactie Peter Maes streng voor zijn spelers: "We waren individu's op een eilandje"

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
Peter Maes streng voor zijn spelers: "We waren individu's op een eilandje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes schreeuwde zijn stem schor naast de zijlijn, maar het mocht niet baten. Genk ging zwaar onderuit tegen Moeskroen. De coach was streng voor zijn spelers na afloop.

Robby Morren in Genk

Het was ook echt niet goed wat Genk op de mat bracht. "We staan weer met de voeten op de grond. Misschien waren we wel iets te euforisch en zagen we ons iets te groot", aldus Maes.

"De tegenstander zette goed druk vooruit en vanaf de eerste minuut zette Moeskroen ons goed vast. We hebben niet kunnen reageren. We kregen een dom doelpunt binnen en dan zie je dat er toch nog altijd wat werk is aan de mentale weerbaarheid bij het terugvechten."

We staan weer met de voeten op de grond

"We hebben er toch serieus in gefaald om een achterstand proberen goed te maken. We hebben te weinig gecreëerd. Ik kijk naar mezelf. Ik moet een goede analyse maken van wat er fout is gelopen."

De oefenmeester wijst ook met de vinger naar zijn spelers. "We hebben niet gespeeld als team, maar we hebben wel tegen een team gespeeld. We waren meer individu's op een eilandje en op die manier kan je geen resultaat neerzetten. Het was gewoon niet goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties