Reactie Hubert: "Racing Genk voelt nog een beetje aan als thuis"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Hubert: "Racing Genk voelt nog een beetje aan als thuis"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Hubert mocht vrijdagavond met Moeskroen vieren tegen 'zijn' Racing Genk. Voor de middenvelder voelt de Cristal Arena immers nog steeds een beetje aan als thuis.

Door Robby Morren

David Hubert beleefde de meest succesvolle periode uit zijn carrière tot dusver in Genk. Hij was aanvoerder van het team dat in 2011 de landstitel pakte onder Frank Vercauteren. 

"Ik heb hier 10 jaar gevoetbald, dat wis je niet zomaar uit. Ik heb fantastische momenten bij Genk gekend. Als ik hier op het veld stap, voelt dat nog altijd een beetje aan als thuis. Het is super om al die mensen terug te zien."

Of hij met wrang gevoel achterblijft ten opzichte van Genk nadat hij door de club werd afgeserveerd? "Zo zou ik het niet stellen. Vergeet niet dat AA Gent toch een mooie som voor mij heeft betaald."

Hoe dan ook smaakte de knappe 0-4 overwinning bitterzoet. "De ontlading was groot, er is veel gezongen in onze kleedkamer", lacht Hubert. "We beseften dat we iets konden rapen, voor ons zat alles in deze match. De 0-4 was onverhooopt, maar niet gestolen."

Ondertussen houdt hem maar één zaak bezig: het behoud veiligstellen met Moeskroen. "Een paar weken geleden zei iedereen nog dat wij een degradatiekandidaat zijn. Hopelijk kunnen we snel voldoende punten verzamelen om het behoud te verzekeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties