Hanni komt terug in vorm: "Weten wat ons te doen staat, anders valies vol tegendoelpunten"

Hanni komt terug in vorm: "Weten wat ons te doen staat, anders valies vol tegendoelpunten"
Foto: © photonews

Sofiane Hanni was in het begin van het seizoen iets minder aanwezig als vorig jaar. Ondertussen is de aanvallende middenvelder van KV Mechelen echter aan de weg terug naar boven. Tegen Waasland-Beveren etaleerde hij zijn vorm, nu wacht Kortrijk.

"We zijn blij dat het beter begint te lopen na enkele mindere weken", knikt Sofiane Hanni. "De samenwerking met Tim Matthys liep ook bijzonder goed tegen Waasland-Beveren. Daar moeten we nu op verder bouwen."

Hanni komt stilaan in zijn vorm van vorig seizoen. Of misschien zelfs nog beter? "Het is altijd de bedoeling om sterker en beter te worden, elk seizoen opnieuw. Hopelijk is de declic er gekomen en kan ik mijn spel nog meer tonen."

Hopelijk is de declic er gekomen -

Sofiane Hanni

En dus is de opdracht ook tegen Kortrijk dezelfde: "Als we spelen zoals tegen Waasland-Beveren, dan kunnen we daar iets rapen. Maar als we spelen met de mentaliteit van Standard, dan krijgen we een valies vol tegendoelpunten."

"Een makkelijke match wordt het sowieso niet. Ze hebben een sterke defensie en spelen goed georganiseerd. De ongelukkige match van vorig jaar tegen Kortrijk? Dat is het verleden, daar denken we niet meer aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties