Reactie Dit is het nieuwe koningskoppel van Oostende: "Ik had hem gezegd dat hij me iets mocht teruggeven"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 1 reacties
Dit is het nieuwe koningskoppel van Oostende: "Ik had hem gezegd dat hij me iets mocht teruggeven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cyriac-Vandendriessche, Vandendriessche-Cyriac, ziedaar hoe goal één en drie van Oostende tot stand kwamen. Wie voor het seizoen voorspeld had dat dit één van de dodelijkste duo's van de competitie ging worden, heeft nu de bewondering van iedereen verdiend.

Vandendriessche heeft zowaar de concurrentiestrijd van Franck Berrier en Michiel Jonckheer gewonnen. "Vandendriessche heb ik begin dit seizoen op de verdedigende middenvelder gezet.

Vandendriessche is technisch niet de beste, maar hij maakt veel goed met zijn loopvermogen - Yves Vanderhaeghe

"Hij is technisch misschien niet de beste, maar met zijn loopvermogen maakt hij veel goed", aldus zijn trainer, Yves Vanderhaeghe. ""In die mate dat hij Berrier en Jonckheere op de bank houdt."

En nu vormt hij met Cyriac het sterke aanvalsduo. "Het gaat goed met Cyriac", knikte de man van de match achteraf. "Ik gaf hem een cadeau omdat hij er mij één gegeven had", lachte Vandendriessche over de assist die hij zijn maatje gaf bij de 3-0.

Bij de rust had ik Vandendriessche gezegd dat hij me de bal mocht geven

Cyriac

"Ik had zelf ook kunnen scoren, maar ik koos ervoor om hem vertrouwen te laten opdoen. Het is belangrijk voor ons dat hij blijft scoren. En ik wou zeker zijn, want er stond nog een verdediger voor mij. Hij apprecieerde het wel."

Cyriac zelf kon er ook om lachen. "Bij de rust heb ik hem gezegd dat hij me nu ook wel eens de bal mocht geven na die schitterende assist die ik hem gaf", knipoogde de topschutter van de competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties