Ti-Ta Tovenaar spreekt over zijn tweede mooiste goal tegen Anderlecht: "Maar wel de belangrijkste"

Ti-Ta Tovenaar spreekt over zijn tweede mooiste goal tegen Anderlecht: "Maar wel de belangrijkste"
Foto: © photonews

Moussa Dembélé moet eens wat meer aan zichzelf beginnen denken. Die bemerking maakten we een maand geleden nog op de redactie. En kijk, ondertussen scoort hij aan de lopende band. "Maar ik heb al beter gespeeld", vindt hij zelf.

Dembélé is nooit een veelscorer geweest, maar de laatste tijd vliegen de ballen er makkelijk in. "Ik moest wat meer beginnen schieten", zei hij een week geleden nog tegen ons in Tottenham. "Ik ben daar nooit zo op gefocust geweest, maar het is toch een vrij belangrijk onderdeel van het spel."

Ik zit goed in mijn vel

Moussa Dembélé

Dat hij door meer te scoren ook meer in de picture komt, is ook normaal. "Maar ik vind van mezelf dat ik al beter gespeeld heb", zei hij vandaag. "Maar die goals geven een ander beeld. Maar het is wel waar dat ik me fit voel. Ik zit goed in mijn vel."

Vorige week tegen Anderlecht scoorde hij nog een pareltje, deze week zit hij... op het trainingscomplex van paars-wit. "Maar iedereen heeft me vriendelijk ontvangen. Ook vorige week was de sfeer al goed. Het was niet mijn mooiste goal, dat blijft die dribbel bij AZ tegen Willem II (zie hieronder)

"Maar die tegen Anderlecht was de tweede mooiste en natuurlijk belangrijker. Of ik nu een basisplaats bij de Duivels ambieer? Ik denk niet in die termen. We zijn een groep met heel veel kwaliteiten. Als ik de kans krijg, zal ik natuurlijk mijn best doen."

Ik moet meer willen

Moussa Dembélé

Voor Dembélé breekt een belangrijke periode aan, want hij moet zich bewijzen zo net voor het EK. "Ik speelde niet veel op het WK en iedereen wil toch belangrijk zijn voor zijn land en zijn team. Als ik op de club goed presteer, denk ik wel dat ik er zal bij zijn. Maar ik moet meer willen. Ik moet me belangrijk maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties