Overzicht PL: Chelsea kan eindelijk nog eens winnen, Arsenal onderuit, Lukaku etaleert topvorm

Caroline Tonnelier
| 6 reacties

In Watford beleefde Troy Deeney een zure middag. Even was hij de held van de thuisploeg, maar uiteindelijk groeide hij uit tot de anti-held.

Chelsea - Norwich City 1-0

Chelsea is er na drie nederlagen eindelijk nog eens in geslaagd te winnen. Makkelijk hadden The Blues het niet om de bezoekende muur te slopen, maar Diego Costa slaagde er toch in om een gaatje te vinden. Eén doelpunt bleek voldoende voor de drie punten.

West Bromwich Albion - Arsenal 2-1

Arsenal heeft de kans laten liggen om te profiteren van het puntenverlies dat Manchester City en/of Liverpool zullen leiden. The Gunners gingen verrassend met 2-1 de boot in bij West Bromwich Albion.

Die eindstand stond al aan de pauze op het bord. In de slotfase miste Cazorla ook nog een strafschop voor Arsenal.

Everton - Aston Villa 4-0

Romelu Lukaku scoort en laat scoren dezer dagen. In de Premier League dan toch. Dat bewees hij ook tegen Aston Villa. Met zijn 50e en 51e doelpunt ooit in de Premier League schreef hij geschiedenis. Everton won makkelijk met 4-0.

Watford- Manchester United 1-2

De aanvaller bracht zijn team enkele minuten voor het einde van de partij langszij vanop de strafschopstip. Het was de eerste tegengoal voor United in 641 minuten.

United voorlopig leider

Eerder had Depay United op voorsprong gebracht. De match leek na de late 1-1 op een gelijkspel af te stevenen, maar uiteindelijk mochten de mannen van Van Gaal toch de overwinning en de (voorlopige) leidersplaats vieren.

De 1-2 kwam er na een own-goal van Deeney.  From hero to zero noemen ze dat dan. Pech ook voor Obbi Oulare: hij stond klaar om in te vallen, maar toen het 1-1 werd, moest hij terug op de bank plaatsnemen.