Vanhaezebrouck is rode kaart Dejaegere nog niet vergeten: "Hopelijk verloopt alles normaal"

Sander De Graeve Diederik Geypen
Sander De Graeve en Diederik Geypen vanuit Lyon
| 1 reacties
Vanhaezebrouck is rode kaart Dejaegere nog niet vergeten: "Hopelijk verloopt alles normaal"
Foto: © SC

De thuiswedstrijd van AA Gent tegen Lyon is nog niet helemaal vergeten. Niet enkel omdat het de allereerste partij in de Champions League was, maar ook omdat Gent de partij met negen eindigde.

Vanhaezebrouck hoopt dat zijn ploeg vanavond meer geluk heeft. "De beslissingen waren toen niet in ons voordeel, dat heeft een rol gespeeld, hopelijk wint de beste", luidde het veelbetekenend op de persconferentie.

Het belang van de match staat voor beide ploegen buiten kijf. Gent kan immers nog voor die tweede plaats gaan. "Elke match is een sleutelmatch, als we verloren tegen Valencia was het al gedaan, nu is alles nog mogelijk."

Als club hebben ze veel ervaring, maar het blijft een jonge ploeg -Hein Vanhaezebrouck

Voor Lyon is het over en out als het verliest. "Lyon zal er alles aan doen en zal heel gemotiveerd voor de dag komen." Grote verschillen met de aanloop naar de heenwedstrijd ziet de Gentse oefenmeester niet.

"Verschil? Ik weet niet of er een groot verschil zal zijn. Toen was het de eerste keer in de Champions League voor ons, maar ook voor veel spelers van Lyon. Als club hebben ze veel ervaring opgedaan, maar het is en blijft een redelijk jonge ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties