Reactie Bizot verdringt Köteles: "Hard gewerkt en veel bijgeleerd"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 7 reacties
Bizot verdringt Köteles: "Hard gewerkt en veel bijgeleerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de bekerwedstrijd tegen Charleroi behield Marco Bizot zijn plaats onder de Genkse lat ook tegen Anderlecht. De Nederlander verdringt Laszlo Köteles naar de bank.

"Ik wist op voorhand niet dat ik zou spelen", opent hij. "Je kan op training natuurlijk al wel wat signalen opvangen en zien welke richting het uitgaat, maar de coach had het me op voorhand niet gezegd."

Bizot was betrokken bij de meest besproken fase van de partij. Hij ging stevig door op Suarez en ontsnapte aan een overtreding en mogelijk een rode kaart. "Ik heb geen mening over die fase," glimlacht hij. "Het ging zo snel, ik moest in een seconde beslissen."

Verder was hij op geen foutje te betrappen en keepte hij een prima partij. "Het is natuurlijk heel leuk als je een goede match speelt. Het geeft een extra goed gevoel als dat tegen in een topwedstrijd is."

Ik was al vertrokken tegen KV Mechelen

Of hij nu definitief vertrokken is? "Ik was al vertrokken tegen KV Mechelen. Toen  was het gevoel al daar. Ik ben niet echt veranderd, maar ik heb wel hard gewerkt en veel bijgeleerd. Misschien had ik deze match iets meer geluk."

Genk kende een lastige periode, maar heeft het die doorgespoeld met de kwalificatie voor de beker en het gelijkspel tegen Anderlecht? "We hebben inderdaad een moeilijkere periode achter de rug, al vond ik dat we tegen Gent ook goed speelden. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en het kan elke week anders lopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties