Heel de voetbalwereld komt naar Ghelamco Arena: topscouts van overal!

Heel de voetbalwereld komt naar Ghelamco Arena: topscouts van overal!
Foto: © photonews

Het is D-day voor de Buffalo's van AA Gent. Tegen Zenit Sint-Petersburg winnen en de 1/8e finales van de Champions League zijn bereikt. Heel wat clubs willen dat komen bekijken: liefst 17 topploegen sturen een scout naar de Ghelamco Arena.

Naar wie ze komen kijken? Iedereen is een potentiële transfer in de ogen van de topclubs. Maar dat de prestaties van Sven Kums, Matz Sels en Laurent Depoitre tegen de Russen met argusogen zullen worden gevolgd? Dat staat buiten kijf.

Zo komt Tottenham opnieuw kijken naar de spits van de Buffalo's. Michel Louwagie gaf eerder deze week al aan dat hij in juni meer dan waarschijnlijk zal vertrekken bij AA Gent.

Halve Premier League en meer!

Ook Manchester City, Everton, Southampton, Sunderland, Wigan Aston Villa, West Bromwich Albion, Stoke City, Leicester, Crystal Palace en Swansea maken de oversteek vanuit Engeland.

Verder komen ook Juventus, Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach, Stuttgart, Bayern Leverkusen en Celta de Vigo volgens Het Laatste Nieuws kijken naar AA Gent - Zenit. Het wordt druk op de scoutsbanken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties