Reactie Milicevic, 'Mister Europe' van Gent: "Zenit heeft zich aangepast aan ons, dat wil al wat zeggen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Gent
| 4 reacties
Milicevic, 'Mister Europe' van Gent: "Zenit heeft zich aangepast aan ons, dat wil al wat zeggen"
Foto: © photonews

KAA Gent knokte zich woensdagavond naar de achtste finales van de Champions League. De Belgische landskampioen nam de maat van Zenit Sint-Petersburg met 2-1, en dat na een knappe goal van Danijel Milicevic. De matchwinnaar stond na afloop dan ook te glunderen.

“We wilden absoluut winnen en dat is gelukt ook”, stak de aanvallende middenvelder van wal. “We hebben ons goed verweerd tegen Zenit. We kennen hun voetbal en wisten hoe ze ongeveer voor de dag zouden komen.”

“Al speelde Zenit eigenlijk een beetje atypisch. Ze speelden met drie centrale verdedigers. Ze hadden zich aangepast aan ons. Dat wil al iets zeggen… C’est pas mal, hein (Dat is niet mis, hé – nvdr.)" voegde de Zwitser er met de glimlach aan toe.

"Mijn goal? Een moment van pure vreugde!"

Na de gelijkmaker van Zenit was het nog even bibberen voor Gent… “De wedstrijd had al na 45 minuten in een definitieve plooi kunnen liggen, maar jammer genoeg misten we enkele opgelegde kansen.”

Maar uiteindelijk was het Milicevic zelf die voor de bevrijding zorgde. “Mijn doelpunt… Goh, dat was een moment van pure vreugde! Scoren in de Champions League is logischerwijze speciaal, maar deze goal weekte nog meer emoties los bij mij en iedereen die Gent een warm hart toedraagt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties