Gent-speler kan het maar niet geloven: "Niet zo lang geleden was dit enkel mogelijk op mijn Playstation"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Gent-speler kan het maar niet geloven: "Niet zo lang geleden was dit enkel mogelijk op mijn Playstation"
Foto: © photonews

KAA Gent komt in de achtste finales van de Champions League uit tegen VfL Wolfsburg. Het is dan wel niet tegen FC Barcelona of Real Madrid, maar toch is Renato Neto onder de indruk van de omstandigheden in het kampioenenbal.

“Ik had hier nooit van durven dromen toen ik destijds nog bij Cercle Brugge speelde. Een vriend wees er me onlangs nog op dat we, toen we jonger waren, op de Playstation speelden met en tegen die Europese topclubs", aldus Neto in een gesprek met Voetbalkrant.com?.

“Een paar jaar geleden speelde ik nog met die topclubs op de Playstation, maar nu kijk ik hun spelers op het veld gewoon recht in de ogen. Dat is eigenlijk ongelofelijk, hé. Ik ben echt trots en we moeten hier met zijn allen van genieten.”

"Het wil zeggen dat ik hard werk voor de ploeg, daar ben ik trots op"

Neto is misschien wel één van de meest onderschatte spelers bij de regerende landskampioen. Iedere wedstrijd opnieuw loopt de Braziliaan zich de longen uit het lijf. “Ik probeer het team altijd te helpen, ook al zit ik niet in de match.”

De statistieken liegen dan ook niet: Neto is één van de spelers die het meeste loopt in de Champions League. “Die statistiek toont aan dat ik hard werk voor de ploeg, dus ik ben er best wel trots op", besluit de Braziliaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties