Reactie Doelpuntenmaker Joren Dom: "Hij had het stadion kunnen uitvliegen"

Dirk Pieters
| 1 reacties
Doelpuntenmaker Joren Dom: "Hij had het stadion kunnen uitvliegen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een ware thriller was het woensdagavond tussen Eupen en Antwerp. De bezoekers haalde het uiteindelijk met 3-4. Niets dan vrolijke gezichten bij de spelers van de Great Old.

Zo bleef ook rechtsachter Joren Dom maar glunderen na de wedstrijd. "Voor zo'n matchen doe je het uiteindelijk allemaal. Wat een ontlading op het einde en wat een topwedstrijd in het algemeen. Nu mogen we even genieten van de euforie, maar dit weekend moeten we er opnieuw staan", aldus Dom na de wedstrijd. 

Gelukkig hebben we ons lesje geleerd -

Joren Dom

De verdediger pikte zijn doelpuntje mee, én wat voor één. Een knal in één tijd los in het dak van het doel. "Het was inderdaad een fantastisch doelpunt, maar op de voorzet van 'Geoff' (Geoffry Hairemans) was het alles of niets. Nu vloog hij mooi in doel, maar hij had even goed uit het stadion kunnen vliegen." 

Vier doelpunten maken op verplaatsing bij één van de titelfavorieten, maar dan toch zo'n thriller. "We kwamen steeds op voorsprong, maar lang duurde de vreugde nooit. Gelukkig hebben we na ons laatste doelpunt ons lesje wel geleerd en zijn we beter beginnen verdedigen. We mochten hen absoluut geen ruimte meer geven en dat is uiteindelijk gelukt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties