Geen Messi, geen Neymar? Dan doet Luis Suarez het toch allemaal zelf!

19 goals in 17 wedstrijden. Dat is het bilan van Luis Suarez momenteel bij Barcelona. Ook zonder Messi of Neymar dus geen probleem voor de Catalanen tegen Guangzhou Evergrande.

Aanvankelijk had Barcelona het niet onder de markt tegen de stugge Chinezen, maar gaandeweg de eerste helft vorderde werden ook de gaten in de defensie groter en groter.

Vlak voor rust profiteerde Luis Suarez voor het eerst met een heerlijke treffer, meteen na de koffie kreeg hij de 2-0 op een dienstblaadje van Iniesta.

Hattrick hero

Toen Munir in de grond trapte kreeg Barça nog een strafschop, waarop de spits uit Uruguay zich achter de bal zette en simpel zijn hattrick wist te volmaken.

In de finale wacht met River Plate wel een tegenstander van een hoger niveau. Bovendien hebben de Zuid-Amerikanen liefst 15.000 gekke fans meegebracht naar Japan. Zondagmiddag om 11.30 uur Belgische tijd begint de finale.