Reactie Doelman van Standard gaat door de hel, en het is niet die van Sclessin: “Die trap van Berrier mocht niet binnen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 9 reacties
Doelman van Standard gaat door de hel, en het is niet die van Sclessin: “Die trap van Berrier mocht niet binnen"
Foto: © photonews

Vier wedstrijden na elkaar had hij zich niet moeten omdraaien. Maar in het Alberpark moest hij de bal plots vier keer in één wedstrijd uit zijn netten vissen. Neen, het zat Guillaume Hubert zondagavond niet bepaald mee in Oostende.

Na de wedstrijd ging de jonge doelman van Standard zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg. Hij hield halt bij de verzamelde pers en vertelde zijn kant van het verhaal. “We hebben de goals te makkelijk weggegeven. Maar natuurlijk ben ook ik één van de schuldigen”, gaf Hubert toe.

“Die trap van Berrier mocht ik niet binnen laten, punt. Er zat een beetje een vreemde curve op de bal, maar dat schot had ik uit mijn doel moeten ranselen. Daarna heb ik opnieuw mijn best proberen doen, maar Oostende had het geluk toch wel aan zijn zijde.”

"De score is te hoog uitgevallen"

“Ik vind dan ook dat de score te hoog is uitgevallen. Maar na de 3-1 en die rode kaart was het echt wel over en uit voor ons", besloot Hubert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties