Reactie Jimmy De Jonghe: "Met dat perfecte gevoel en het volledig legioen van Beerschot-Wilrijk achter ons ..."

Jimmy De Jonghe: "Met dat perfecte gevoel en het volledig legioen van Beerschot-Wilrijk achter ons ..."
Foto: © photonews

Beerschot Wilrijk won van Diegem Sport en blijft zo bovenin meedraaien in derde klasse. De spelers waren dan ook met recht en reden tevreden over de geleverde prestaties van het afgelopen weekend.

Ook Jimmy De Jonghe - u kent hem misschien nog wel van bij Club Brugge - begint er echt door te komen bij Beerschot-Wilrijk. "We speelden aanvallend en uitstekend voetbal", kirde hij na afloop van de zege tegen Diegem.

"We scoorden drie keer met een kopbal, maar wisten nog veel meer kansen af te dwingen. De doelman van Diegem was misschien de reden dat de uitslag niet hoger opliep. Het is jammer dat de winterstop er nu aankomt, want we zaten net opnieuw in een goede flow."

De winterstop kan ook wel eens goed doen -

Jimmy De Jonghe

Toch kan de winterbreak ook zijn voordelen hebben: "Voor de meeste spelers kan de winterstop echter wel eens goed doen. Niet alleen op conditioneel vlak, maar eveneens mentaal."

"We gaan met een goed gevoel die pauze in. Met dat perfect gevoel en ons volledig legioen achter ons, kunnen we de tweede helft van de competitie ongetwijfeld aanvatten met een zege tegen Tempo Overijse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties