Harde kritiek op Batshuayi: "Hij denkt alleen aan zichzelf"

Caroline Tonnelier
| 5 reacties
Harde kritiek op Batshuayi: "Hij denkt alleen aan zichzelf"
Foto: © photonews

Michy Batshuayi kan dit seizoen uitstekende statistieken voorleggen. Elf doelpunten: alleen Ibrahimovic doet beter in de Ligue 1. Toch is er ook heel wat kritiek op de Rode Duivel.

Volgens  RMC zijn een aantal ploegmaats het egoïsme van Batshuayi grondig beu. Een collega bij Marseille zou uit de biecht geklapt zijn tegenover de Franse radiozender.

Moeilijk na te gaan, want het zou om een verklaring gaan, maar dit zouden de woorden van de speler zijn. "Op het veld denkt hij alleen aan zichzelf. Hij legt nooit terug, speelt nooit een een-twee. Als hij een pas krijgt, gaat hij er altijd zelf voor."

"Als Batshuayi niet scoort, bestaat hij niet"

Coach Michel zou bovendien vinden dat zijn spits niet efficiënt genoeg is. "Hij is onvoldoende een killer voor doel. Hij is nog te nonchalant, hij mist maturiteit in zijn spel", zouden de woorden van de Spaanse coach zijn. 

In zijn column op de website van Canal+ is ook Pierre Ménès hard voor onze landgenoot. "Hij wordt stilaan een karikatuur van zichzelf. Zodra hij de bal krijgt, schiet hij of probeert hij te schieten. Als hij niet scoort, bestaat hij niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties