Op dit uur mag het al eens wat meer zijn: ravissante Ajax-babe Anouk Hoogendijk wil JOU voor Kerstmis
Redactie
| 7 reacties

Swingende kerstboodschap van de Ajax Vrouwen

Op dit uur mag het al eens wat meer zijn: ravissante Ajax-babe Anouk Hoogendijk wil JOU voor Kerstmis
Foto: © SC

Niet alleen de mannelijke voetbalploegen overladen dezer dagen hun fans met kerstwensen. Ook de vrouwen van Ajax - met de bloedmooie Anouk Hoogendijk op kop - blijven niet achter. En dan zijn wij net iets meer dan gebruikelijk bij de les. En dan hoeft het niet eens te sneeuwen wat ons betreft ...

De Ajax Vrouwen kroonden zich net als de Ajacieden tot winterkampioen - al heeft Twente nog een match minder gespeeld. Aan redenen om te feesten wel geen gebrek. Doorgaans zien we het liever anders, maar met een kerstmuts op ziet Anouk Hoogendijk er in deze periode van het jaar overigens best wel sexy uit.

Op de tonen van Mariah Carey gaan de meiden van het eerste vrouwenelftal van Ajax helemaal los. Anouk Hoogendijk, Loïs Oudemast, Daphne Koster, Tessel Middag, Vita van der Linden en co wensen u op die manier een heerlijke Kerst en alvast een gelukkig 2016.

Opgelet: het filmpje van Ajax TV laden kan enkele seconden duren.

En we zijn gul: in ware kerststijl gunnen we jullie nog een aantal extra kiekjes van Anouk Hoogendijk, hét uithangbord van vrouwenvoetbal in Nederland. Vrolijk kerstfeest!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties