Bewijs na bewijs: Cercle Brugge is een warme 'club'

Bewijs na bewijs: Cercle Brugge is een warme 'club'
Foto: © photonews

We kunnen er niet omheen: de kerstperiode is bij uitstek een moment om even stil te staan bij onszelf en onze naasten. Overal ter wereld zetten mensen zich in voor een goed doel en ontstaat een golf van solidariteit. En zo ook bij Cercle Brugge. Een overzicht van de acties!

Iron Friends

Kim Plovier en Serge van Belle zijn twee fans uit het Brugse. Beiden willen in 2016 deelnemen aan de Paralympische spelen. Serge als kogelstoter en discuswerper, Kim als paratriatleet.

De spelers en trainer maken een deel van hun spelerskas over aan deze twee dappere sportvrienden. 

Vrienden van Siem

Een snoezelruimte in het AZ Sint-Rembert in Torhout voor kankerpatiëntjes. Groen-Zwart steunde enkele jaren geleden dit project al en werd hiervoor in december 2015 in de bloemetjes gezet.

Penalty for Life

De jeugd deed ook zijn duit in het zakje middels een aantal leuke penaltycupjes. Zo ook een 'Dizzy Penalty'-reeks. Nu is het aan de fans om hetzelfde te doen.

Warmathon

En ook ten gunste van Music for Life en de Warmste Week werden in Brugge rondjes gelopen van 2,5 kilometer tijdens de Warmathon. Een heleboel supporters zamelden op die manier uiteindelijk meer dan 40.000 euro in!  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties