Deze man zou in de terugronde wel eens dé revelatie bij Anderlecht kunnen worden

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Deze man zou in de terugronde wel eens dé revelatie bij Anderlecht kunnen worden
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht haalde hem afgelopen zomer met heel wat tromgeroffel in huis, maar voor de jaarwisseling kwam Mahmoud Hassan, beter bekend als Trezeguet, amper één keer in actie. Dan moet 2016 maar het jaar van de aanvallende middenvelder worden, niet?

Het nieuwe jaar is nog ontzettend pril, maar zoals het er voorlopig naar uitziet zou dat best wel eens het geval kunnen zijn. Trezeguet, eindelijk verlost van alle blessureleed, liet tijdens de paars-witte winterstage namelijk al erg fraaie dingen zien.

Op het oefenveld trakteerde de Egyptenaar zijn ploegmakkers al op onnavolgbare dribbels en enkele panna’s. “Hij toont enorm veel goesting”, zo vertelde Leander Dendoncker aan Het Nieuwsblad.

Najar rechtsback, Trezeguet rechtsbuiten?

Nu Guillaume Gillet definitief weg is bij Anderlecht en Andy Najar wellicht vaker als rechtsachter zal gebruikt worden door Besnik Hasi - mede omdat nieuwkomer Galhardo wellicht een aanpassingsperiode nodig heeft - komt er natuurlijk een plekje vrij bij paars-wit: de rechtsbuiten.

Een positie die Trezeguet op het lijf is geschreven. En nu de technisch vaardige middenvelder zich voor de volle 100% op het voetbal kan focussen, zou hij wel eens één van de revelaties kunnen worden na de winterstop. Wij zijn alvast benieuwd naar zijn tweede seizoenshelft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties