Reportage Gentse stage dag 4: Bezoek van El Presidente en Volleyball

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Spanje
| 4 reacties
Gentse stage dag 4: Bezoek van El Presidente en Volleyball
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Op de vierde Gentse stagedag werd er opnieuw vroeg gelopen, kwamen Michel Louwagie en Ivan De Witte kijken en maakten de Buffalo's tijd voor volleybal.

Enkele dagen terug kreeg ik commentaar omdat ik 7u45 'ontiegelijk vroeg' vond om te gaan lopen. Wel, we schamen er ons niet langer voor. 7u45 ís ontiegelijk vroeg voor zowel voetballers als journalisten. Het decor van gisterenochtend maakte echter veel goed.

Nu waren er nog enkele spelers meer die het voorbeeld van kapitein Sven Kums volgden en de spieren even lieten afkoelen in de frisse zee. Brecht Dejaegere ondervond aan den lijve hoe koud het wel niet was.

Na het lopen stonden op dag vier nog twee trainingen op het programma. In de eerste werd er onder meer gevoetbald op handen en voeten, maar liet Wikheim ook al flitsen zien in een 'normaal' potje voetbal.

Ivan De Witte en Michel Louwagie bezochten het Gentse trainingskamp en zagen dat het goed was. In de namiddag werd er volleybal gespeeld. Met nieuwkomer Simon Diedhiou was het lachen geblazen. Die had duidelijk nog niet al te veel andere balsporten uitgeoefend in z'n leven.

Uiteindelijk won het team van Johansson, Nielsen, Wikheim, Sels en Deaux met verve het volleybaltoernooi. Matton en Elhamed bleven individueel trainen, die laatste heeft last aan de adductoren. Dejaegere bleef na het lopen binnen en ook Raman had nog te veel last van de knie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties