Grillig talent van Anderlecht wil naar Schalke, Anderlecht beraadt zich

Grillig talent van Anderlecht wil naar Schalke, Anderlecht beraadt zich
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Alper Ademoglu gaat Anderlecht verlaten. Schalke 04 lijkt zijn overnemer te worden. Bij Anderlecht betreuren ze de beslissing van de Belgische jeugdinternational, maar weten ze ook dat de situatie onhoudbaar is geworden.

Ademoglu loopt al maanden ongelukkig rond op Neerpede. De aanvallende middenvelder heeft talent met hopen, maar heeft ook een serieus karaktertje. Dat leidde ertoe dat hij dit seizoen ook bij de beloften niet zeker was van een basisplaats. Na het WK in Chili leek zijn hoofd al elders te zitten.

De talentvolle middenvelder liet zich vooral beïnvloeden door zijn entourage, die hem nu al een plaats bij de A-kern voorgespiegeld had. Dat zijn doorbraak - ondanks zijn jonge leeftijd - nog niet gebeurd is, knaagt vooral bij die entourage.

Schalke

Bij Schalke 04 zou hij in een nieuw project stappen, maar de vraag is of zijn ontwikkeling daar zoveel sneller zal gaan. Ademoglu en zijn entourage zijn van plan om het contract dat hij vorig seizoen nog maar tekende te laten verbreken. Vraag is of Anderlecht daar aan zal willen meewerken, want ze investeerden niet weinig in het talent met een Albanese moeder en Turkse vader.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties