Kinderen zijn de ster: in Spanje, voor meisjes, jongens en keepers

Kinderen zijn de ster: in Spanje, voor meisjes, jongens en keepers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporta biedt voetbalkampen op maat aan. Dat wil zeggen dat iedereen de goal weet te vinden tijdens een van deze knallende vakanties. Ben je een vinnig voetballertje? Weet je als keeper de netten schoon te houden? Of kan je als pittige girl je mannetje staan? Sportakampen.be is the place to be. 

Oh ja, met de echte Messi-wannabe’s gaat Sporta zelfs op voetbalstage naar Spanje! Er zijn vier formules

1 Voetbalkamp voor vinnige baltovenaars

Een voetbalkamp dicht bij huis waar je niets anders doet dan… wel… voetballen. Voetbal is een groot feest en het voetbalkamp van Sporta is het hoogtepunt van de feestelijkheden. Jij dribbelt er op los, maakt enkele goedgeplaatste tackles, geeft een assist aan je ploegmaat en pikt van tijd tot tijd een goaltje mee. We zeiden het al: feest! Maar euhm… de kers op de taart moet nog komen. Wat als er een bekende voetballer op bezoek komt?

Ga je mee op voetbalkamp?: http://www.sporta.be/kampen/kamp/voetbalkamp

2 Keeperstage voor golden goalies

Jij bent een echte Thibault Courtois. De nul houden is jouw ultieme doel. Penalty’s? Laat ze maar komen! Jij pakt ze allemaal. Sporta neemt goalies zoals jij graag mee op keeperstage. Jij bent hier de grote held en dat laat je zien aan iedereen die het wil. Zelfs aan de bekende voetballer die op bezoek komt. Vraagt hij een handtekening aan jou of jij aan hem? 

Ontdek de keeperstage: http://www.sporta.be/kampen/kamp/keeperstage

3 Damesvoetbal voor the woman of het match

Meisjes kunnen alles minstens even goed als jongens. Ook voetballen. Een meid op het voetbalveld laat haar techniek, professionaliteit en snelheid graag zien. Tijdens Damesvoetbal van Sporta laten onze girls zien dat ze ballen aan hun lijf hebben. Wil je ook het tornooi winnen met je damesploeg? Laat dan zeker van je horen en sjot die bal in de netten! Game on!

Benieuwd het damesvoetbal?: http://www.sporta.be/kampen/kamp/damesvoetbal

4 Voetbalstage in Spanje voor de toekomstige Messi’s

Sporta maakt Spanje duidelijk dat er nog voetbaltalenten rondlopen buiten Messi. We gaan op voetbalstage naar Spanje! L’Estartit ligt op een 2-tal uurtjes rijden van Camp Nou en dat is niet toevallig. We gaan inspiratie opdoen in deze voetbaltempel zodat we daarna op training van jou een echte ster maken. Professionele voetbaltrainers staan paraat om je alle kneepjes van het vak te leren.

Voetbalstage in Spanje: http://www.sporta.be/kampen/kamp/voetbalstage-spanje

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties