"Ik verwacht iets van Anderlecht, dat zijn ze verplicht aan hun supporters"

"Ik verwacht iets van Anderlecht, dat zijn ze verplicht aan hun supporters"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Gent troefde Anderlecht woensdag serieus af op de Gouden Schoen. Benieuwd of dat ook zondag zo zal zijn in de Ghelamco Arena. Paul Van Himst verwacht zich aan een spetterende topper, met een Anderlecht dat "in zijn gat gebeten is".

Leuke uitspraak van het icoon. "Ik verwacht een reactie van Anderlecht. Gent is de ploeg van het moment, maar Club en Anderlecht moeten nu reageren", vindt de recordwinnaar van de Gouden Schoen. "Anderlecht staat er in die grote matchen, dat is een feit. Ik verwacht dat ook zondag."

Van Himst is niet van plan om naar excuses te zoeken voor de ploeg van zijn hart. "Ze zijn verplicht om tegen Gent iets te laten zien. Niet alleen aan zichzelf, maar ook aan hun supporters. Tegen de besten moet je hen niet motiveren hé."

Ze moeten beseffen dat ze voor Anderlecht spelen

Paul Van Himst

En daar komt de kanttekening. "Het moet echter niet alleen in grote matchen gebeuren. Laat ze nu maar eens 4-5 matchen na elkaar karakter tonen. Het is altijd hetzelfde, na een goeie match laten ze het hangen. Dat is frustrerend! Ze moeten beseffen dat ze voor Anderlecht spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties