Door de vele veranderingen ziet het nieuwe Standard er hélemaal anders uit
Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties

Le Nouveau Standard est arrivé: zo ziet het elftal van Yannick Ferrera eruit

Door de vele veranderingen ziet het nieuwe Standard er hélemaal anders uit
Foto: © SC

Zondag hervat ook Standard de competitie met een wedstrijd tegen Sporting Lokeren. Voor diegenen die de voorbije weken niet hebben opgelet, pas op: Standard ziet er hélemaal anders uit dan tijdens de heenronde.

De Rouches haalden tot dusver al vier versterkingen in huis en met de Kameroener Collins Fai is er zelfs nog een vijfde aanwinst op weg. Anthony Knockaert is dan weer weg op Sclessin, terwijl wellicht ook Jelle Van Damme én Jorge Teixeira nog zullen vertrekken tijdens de wintermercato.

Vooral het middenveld van Standard werd onder handen genomen. Met Junior Edmilson en Jean-Luc Dompé (beiden STVV) werden er twee creatieve wingers binnengehaald, met de Braziliaan Boschilia (huurling van AS Monaco) kwam er nog een aanvallende middenvelder bij.

Edmilson en Kosanovic meteen aan de aftrap?

Achterin kreeg Yannick Ferrera er dan weer een ervaren pion bij met Milos Kosanovic (KV Mechelen). Samen met Edmilson is hij de eerste die in actie zal komen bij Standard. Op de overige aanwinsten is het nog heel even wachten, maar wellicht verschijnen ook zij binnenkort aan de aftrap.

Zo zou Standard er binnenkort dus kunnen uitzien (en wie weet komt er zelfs nog een nieuwe doelman bij):

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties