Nam KV Oostende een risico met El Ghanassy? Luc Devroe reageert

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Nam KV Oostende een risico met El Ghanassy? Luc Devroe reageert
Foto: © photonews

KV Oostende realiseerde misschien wel de meest verrassende wintertransfer tot dusver. De revelatie van dit seizoen haalde de transfervrije Yassine El Ghanassy in huis. ‘Een enfant terrible’ zeggen velen, ‘geen risico’ zeggen ze bij KVO.

“Zijn naam was al enkele keren gevallen, maar tijdens de stage kwam alles plots in een stroomversnelling. De voorzitter was al langer akkoord en tijdens onze trip naar Sevilla heb ook ik mijn fiat gegeven”, aldus sportief directeur Luc Devroe aan Het Laatste Nieuws.

“Yves Vanderhaeghe had toevallig diezelfde ochtend met Custovic over zijn eventuele komst gesproken en heeft ook meteen ingestemd. Zijn contract is behoorlijk prestatiegericht, dus van een financieel risico is er geen sprake. Bovendien was hij transfervrij”

"Wij kunnen omgaan met zogenaamde moeilijke jongens"

Luc Devroe

En bij Oostende zien ze nog een ander pluspunt. “Yassine is nog maar 25 en krijgt bij ons de kans op rehabilitatie in België. Zijn talenten heeft hij al bewezen, terwijl wij al getoond hebben om met zogenaamde moeilijke jongens om te kunnen gaan. Kijk naar Ruytinx en Coulibaly, die zonder morren zes maanden op de bank zaten of naast de selectie vielen”, besluit Devroe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties